Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 18 февруари 2016 г.

Абе, наистина ли такава е "българската революция"?Нима ние, българите, сме нация, съставена предимно от идиоти? Възможно ли е да е истина едно такова твърдение?

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

????????????? Който прави такива колажи и задава такива въпроси, трябва сериозно да се замисли за своето душевно здраве и интелектуални способности.

Ангел Грънчаров каза...

Защо тъй мислите, другарко? :-) Пояснете се ако обичате...

Анонимен каза...

Трудно е да се коментира една подобна нищонезначеща безсмислица, мисля, че Вие би трябвало да поясните какво значи тя.

Ангел Грънчаров каза...

Тази "безсмислица", другарко, говори много. Ваш проблем е че се правите на ударена и твърдете, че не разбирате. А пък може и наистина да не разбирате. Доста хора у нас са затъпели така много, че не разбират и най-очевидното...