Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 20 февруари 2016 г.

Б.Борисов е излъгал по медиите че е имал разговор с турския премиер за Местан, България се управлява от доказан лъжец!



Борисов отказал на Давутоглу да подкрепи Местан

За пореден път Борисов се показа като нагъл лъжец. В края на миналата година първо съобщиха от пресцентъра му, а после и лично той, че турският премиер Давутгоглу много настоятелно го е търсил и накрая Борисов приел телефонен разговор, в който Давутоглу настоявал и притискал Борисов да вземе отношение по конфликта в ДПС - като защити Местан.

Днес сутринта (20 февруари) турският посланик в България категорично заяви, че такова настояване и искане от страна на турското правителство и президент никога не е имало и че Турция не се намесва във вътрешните работи на България. Може би заради това бившият депутат от ДПС Хафъзов преди месец заяви, че ако се разсекрети този разговор - кога, в колко часа се е провел и каква е била темата - ще стане голям конфуз за българския премиер Борисов.

Този човек е вреден за страната ни! Недопустимо е българският премиер да е лъжец и с изявленията си да предизвиква смут, да предизвиква омраза и да създава интриги между две съседни страни. Това доказва, че Борисов изпълнява чужда воля и е един зависим слабоволев човек. ОСТАВКА!!!

Написа: Димитрин Вичев‎

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: