Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 27 март 2016 г.

Съвременни кагебистки интерпретации на безчовечния болшевишки терор в Русия: Западът, демократичният свят, видите ли, бил виновен за това, което са сторили червените убийци!



В този филм можете да се запознаете с най-съвременните кагебистки интерпретации на безчовечния болшевишко-чекистки терор в Русия: Западът, демократичният свят, видите ли, бил виновен за това, което са сторили червените убийци! Това е чудесен начин да се бяга от отговорност: убийците викат: "Виновни за това, че убивахме, не сме ние, а западните демократи, които не ни попречиха с нищо да убиваме колкото си искахме!". По-извратена и по-нагла, по-подла логика за бягство от отговорност вие лично можете да си представите?! Западът, видите ли, бил организирал и подкрепял болшевишките изстъпления! Самите комунисти били нещо като невинни изпълнители на заповедите на коварните западни буржоа! Западната буржоазия - и най-вече той коварните американски капиталисти! - са организирали болшевишките изстъпления и за да замаскират истината са наредили тия изстъпления да бъдат насочени срещу... тях самите, т.е. срещу представителите на руската буржоазия! Виждате ли на какви подвизи и способна комунистическата конспиративистка наглост - в бягането на комунистите от отговорност за чудовищните злодеяния, които са извършили първо в Русия, а след това в Източна Европа и в целия свят! Аз лично по-голямо уродство от тази путинско-кагебистка конспиративистка мерзост не мога да си представя!

Забележете също така колко нагъл е гласът на диктора на този филм! Ето още един филм от тази лъжлива и извратена пропагандна поредица за руската история:



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

Няма коментари: