Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 15 март 2016 г.

Ний пък можем да живеем и без гори, притрябвали са ни на нас гори!




Освен дърводобива се въвежда и мораториум върху ловните дейности

За да спаси горите си Албания забрани дърводобива за 10 години. Решението е в контекста на „План за управлението на националния горски фонд и пасищата в Република Албания”. Чрез него се предвижда въвеждането на десетгодишен мораториум за износа и търговията с дървен материал и продуктите от него в страната и извън нея. (Прочети ДО КРАЯ)

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: На нас пък не ни пука за нашите гори... ние можем да живеем и без гори! :-( Г-н Премиеро наложи за три дена мораториум за проучванията дали имаме шистов газ, но за горите нещо се ослушва, защо ли? Явно не му пука, пък и не му разрешават да му пука за тия неща, щото тия, дето печелят от унищожаването на България, са изглежда негови спонсори...

ДОБАВКА: В тази връзка не е зле да прочетете ето този текст: Този път засегнаха истински чувството ми за свобода и за България, написан от Васил Къркеланов.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Без гори няма да има и партизани, които да се крият в тях! :-)

Lachezar Tomov

Ангел Грънчаров каза...

Да, обаче заради поляните, които ще се образуват на мястото на горите, предполагам, ще има много овце, а заради овцете ще има много мандри и кашкавал, който обаче няма да бъде яден от партизаните (дето ги няма заради липсата на гори) и по тази причина България ще започне да се оправя и замогва поради износа на български кашкавал! Ето как най-накрая ще се оправим окончателно: без гори няма "народни" партизани и на това основание има народен просперитет! :-) Ето значи къде било "зарито кучето" по отношение прогреса на свидното ни отечество: горите ни пречат на прогреса, мамицата им! :-)