Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 10 март 2016 г.

Най-добре е Ахмед Доган направо да стане завинаги ченгесарски султан на България, нали така, таваришчи ченгета?!
Няма ясното относно кандидатите за лидерския пост в ДПС. Четин Казак беше издигнат на първата областна конференция. Предстоят още 27 такива конференции и всеки може да бъде номиниран. Това каза пред БНТ съпредседателят на ДПС Рушен Риза. Аз мисля, че най-добре за ДПС и за България ще е Ахмед Доган да се върне начело на партията, но той не иска да се завръща.

Стойко Стоянов‎ каза: Агент Петър, най-младият чекист в ДПС, зове за връщане на Доган в политиката. Та нима прилепът от Сараите някога е излизал от политиката? Мантрата е, че ще бъде полезен на България - измамници и безродници!

Кратък мой коментар: Най-добре е Ахмед Доган направо да стане завинаги ченгесарски султан на България, нали така, таваришчи ченгета?! Нали познах мечтата ви? И тогава вашият мутренско-кагебистки рай ще пребъде във вековете...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: