Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 15 март 2016 г.

Ето защо Тръмп ще види президентския пост през крив макаронНай-коварната антиреклама за Тръмп е, че той бил харесвал... Путин - и дори Путин бил харесвал пък него! По тази причина Тръмп няма да бъде избран. По-неподходящ за Америка кандидат не може да има. Защото такъв човек е способен да унижи Америка като никой друг. Свободолюбива Америка не може да си избере за президент човек, който се възторгва от един посредствен, слаб и малодушен диктатор, направил възможно най-непростимите и тъпи грешки... Респективно да те харесва подобен куриоз като Путин е най-лошият и безвкусен комплимент, който ще те закопае директно два метра под земята. Тръмп ще види президентския пост през крив макарон...Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 коментара:

Анонимен каза...

Доналд Тръмп кой знае защо ми прилича на Доналд Дък :-)

Анонимен каза...

Прочетете внимателно какво е казал Тръмп за Путин, преди да вярвате на журналята! Тръмп изобщо не е казвал, че харесва Путин. Просто левичарските медии и враговете му така изкарват думите му.

Анонимен каза...

Тръмп ще бъде президент. Клинтъновица няма да може да му се противопостави.