Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 31 март 2016 г.

Аз по-хубав комплимент за г-н Президента не мога да се представя - да вбеси така силно една комунистическа динозавърка е най-голям комплимент!



Ничтожний Роско! Автор: другарката Велислава Дърева

Кратък мой коментар: Таваришч-другарката Дъ-рева-Или-Дъ-не-рева беснее. :-) Аз по-хубав комплимент за г-н Президента не мога да се представя - да вбеси така силно една комунистка това е най-голям комплимент: поздравления, г-н Президент!!!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Тая я мраза като смъртта, каквато е и всъщност... Но как се разбират плоските лъжи на Сейтън само след време - преди в комунизма тя писа статия в Общество и право... съчувствайки на Ленин - какво ли изпитал бедния човечец като видял как неуките убийци вземат властта... (Все едно че не ги лансира самия той)... В ония години средния читател си помисляше: Най-сетне някой дисидент и по нашите земи... Абе не, ами сатанист е точната дума... Тя служи на когото служи, тоя както се казва на английски piece of shit Дърева... ВТОРО: Чета това, по-долу за селските номера на синодалните старци (в BG свещеника наричат дeдо, макар да е на 30 г... Освен това дедо е турска дума между другото)... Та викам си - 25 години как избягах, а BG си е пак същата и толкова отвратителна духовно, че само свиня мое да живее там... Казвал съм го хиляди пъти: Жал ми е за умните млади високоинтелектуални бълхарчета, които са там, a Запада ще ги прилапа като прахосмукачка - зле за BG, но добре за тях... Останалото е руска сволоч, чак родените след 1990 ще са малко повече xора, но кажи ми как да стане това, след като са зомбирани катадневно от уроди като Дърева и пожарникаря Бой Бор... Общото чувство, четейки за Бълхария, е една тъга...