Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 13 април 2016 г.

Цензурираната карикатура с клипа „2016 г. със свинска опашка и образа на Б. Борисов, а зад него Динко и останалите ловци на мигранти"


Изтриха видео карикатура на Чавдар Николов (видео)

Клипът за конската и свинската опашка заличен от сайтовете на Нова тв и Vbox7

Видео-карикатурата на Чавдар Николов, посветена на мутрите, които „арестуват“ мигранти по границата с Турция с белезници „свински опашка“, и излъчена тази сутрин по Нова телевизия, бе изтрита от сайтовете на медията.

Клипът започва с надпис „681 Конска опашка“ и образа на хан Аспарух, който развява знаме с конска опашка – символ на прабългарите. Следва надписът „2016 Свинска опашка“ и образът на Бойко Борисов, а зад него Динко и останалите ловци на мигранти. Премиерът развява не знаме, а „свинска опашка“. Облечен е с анцуг, а на гърдите му вместо SAMSUNG пише NESAMSUM.

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

1 коментар:

Анонимен каза...

Ного АнтиДинколандци, та вече изпадам в известни съмнения. Та, героите-режняци-самоубийци правилно очакват по 72 девственици. Ама какво очакват АнтиДинколандците, та са така напръхнали? Май тръпно ги мамят по 72 рязани паци на калпак (е, не точно на калпак, на друга отговорна част).

Но дали ще има за всички? Вероятно да. Много са АнтиДинколандците. Ама и много паци пърхат упоително южно и източно от Европата - континента на толерантнуте розови дупета.

Ognyan Filipov