Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 13 април 2016 г.

В Русия путинските хуни унищожават останките на древния град Фанагория, столица на Велика България, ЮНЕСКО, оглавяван от путинистката Бокова, оглушително мълчи!


СКАНДАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК: Позволиха строеж върху Фанагория

Окръжният съд в Краснодар (Руската Федерация) сне забраната за строителство върху останките на сочената за столицата на Велика България Фанагория.

На шести Октомври съдът удовлетвори иска на шефа на „Южна транспортна компания“ Александър Тодуа от Сочи са снемане забраната за строителство като заключи, че според него няма документи, потвърждаващи специалния статут на мястото. (Прочети ДО КРАЯ)


Докато Путин и Ирина Бокова разиграват сценката със спасяването на Палмира от новите хуни, в самата Русия местните хуни унищожават унищоженият вече веднъж през 4 в. от хуните древен град Фанагория, някогашна столица на Велика България.

Бокова обаче няма време да възрази (и вероятно желание - все пак вандалщината се случва в любимата й Русия!). Днес я изслушват като кандидат за генерален секретар на ООН. Поради что не се срами?


The Great Bulgarian Empire in Asia

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

Няма коментари: