Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 26 април 2016 г.

Русофило-рублофилски мерзавци искат смърт и прочувствено реват: "СПОКОЙНО, НАРОДЕ, ДЯДО ВЛАДИМИР ЩЕ ПОМОГНЕ!"



Ако искате да се запознаете с последните идиотщини на рублофилската политическа психопатология можете да посетите страницата НАТО & САЩ - вън от България в американската световна мрежа Фейсбук, където измежду другите мерзости открих и ето този шедьовър:

В България пристигат стотици американски танкове и бронирани машини на пехотата. Хиляди натовски наемници ще бъдат разположени в на нашата територия! Това са окупатори!

Основата им цел е да се бият срещу БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

САЩ - изворът на тероризма по света (а не исляма, който е просто само инструмент в ръцето на САЩ) - осъзнават, че народът ни няма да воюва срещу руснаците. Ето защо, народът ни измира. Етническите българи са вече под 5 милиона, а бяхме 8 милиона етнически българи през 1989. Това са близо 40% само за четвърт век. САЩ ни избиват с всякакви способи. И понеже БА няма да се бие срещу народа си, затова САЩ докарват натовски окупатори. Всъщност, няма НАТО, а има САЩ. НАТО е просто едно фасада, зад която се крие гнусната хазарска мутра на САЩ.

Поради тази причина в София се откри и натовски щаб през септември миналата година. Сега турци, американци и англичани командват БА.

САЩ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ НАРОДЪТ НИ ГИ НЕНАВИЖДА И ГИ СЧИТА ЗА ВРАГОВЕ, КАКВИТО СА! ЗАТОВА И ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ЕДИН ДЕН, МОЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ ОКУПАТОРА И СРЕЩУ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ. ЗАТОВА И СА ТЕЗИ ХИЛЯДИ ОКУПАТОРИ - ДА ВОЮВАТ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

СПОКОЙНО, НАРОДЕ, ДЯДО ВЛАДИМИР ЩЕ ПОМОГНЕ! ТОЙ МОЖЕ ВСИЧКО, ПРИ ТОВА, БЕЗ ДАЖЕ ДА НАПУСКА МОСКВА.

СМЪРТ ЗА САЩ И ВСИЧКИ, КОИТО ПОДКРЕПЯТ ТОВА ЗЛО!

СМЪРТ!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: