Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 13 април 2016 г.

У Нашенско е така: всички мърморят, ала никой и малкото си пръстче не ще да мръдне та да се променят нещата!




Молба! Колко от вас ще напишат имейл до Агенцията за българите в чужбина, така както ви моля в обръщението ми към вас?

А пък аз му отвърнах ето как:

Николко. Никой няма да реагира, никой нищо няма да напише. У Нашенско е така. Всички мърморят, ала никой и малкото си пръстче не ще да мръдне нещо да направи да се променят нещата. Ето още един пример в тази посока: някой пък да не би да се трогна когато писах за репресиите, на които е подложен нашият сънародник Петър Парпулов, етнически българин, живеещ в Русия, осъден на 12-години затвор за "държавна измяна" от путинското "правосъдие"?! Месеци наред апелирам, но никой от сънародниците ни не се трогна и не направи нищо да помогнем на сънародника ни. Нито една медия не откликна! (С изключение на блога на Иво Инджев, той единствен реагира.) Нито една държавна институция не реагира никак и изобщо, т.е. реагираха с пълно мълчание! Нищо че им писахме и пратихме официална подписка, открито писмо, нищо, мълчат като комунисти на разпит! А защо мълчат ли?! Щото тия гаври над нашия сънародник Парпулов стават в тъй близката на сърцата ви Русия, "освободителката", тази ли и причината, де гиди руски мекерета, мерзавци и предатели?! Кажете де, защо мълчите?!


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: