Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 13 май 2016 г.

Нацистко-болшевишкият парад на победата над Полша в Брест на 22 септември 1939 г.
Във връзка с това, че трима „антифашисти” на възраст, която би трябвало да ги прави свидетели на съветското сътрудничество с Хитлер, ме нарекоха зад гърба ми „фашист” докато минавах край едно софийско кафене, предоставям възможността на любознателните читатели на блога да се запознаят с истината за съветския „антифашизъм”.

Изгледайте автентичните пропагандни кадри от август и септември 1939 г., с които се хвалят другарите по оръжие. Кадрите показват самодоволството на Берлин и Москва от пъкления им план за подялба на техните жертви. Те са от подписването на договора между нацистка Германия и болшевишка Русия, който детонира началото на Втората световна война с подялбата на Полша между Сталин и Хитлер.

Вижте само каква жизнерадостна дружба марширува на нацистко-болшевишкия парад на победата над Полша в Брест на 22 септември 1939 г., организиран с любезното домакинстване на съветските другари. И как уважително присъстват германски офицери на преместването на съветската граница в сърцето на повалената „братска, славянска” страна!

Ако в България имаше телевизии, които не служат на днешната руска пета колона, така, както бяха задължени да обслужват съветската преди, те би трябвало отдавна да са излъчили тези кадри, вместо да продължават да облъчват българската публика със съветско-руската версия за „великата отечествена война”, превърната в основна пропагандна теза на днешния режим в Кремъл.

Освен това мисля, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: