Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 20 май 2016 г.

И други хора осъзнаха, че администраторите от образователното ведомство с милиционерските си мероприятия нанесоха страшна обида на достойнството на завършващите младежи!Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен да добавя, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Непосилната лекота на битието. На ГЕРБ им падна грижата да обясняват защо няма да издигнат Плевнелиев за втори мандат. Радан Кънев се оказа без кауза, седмица след като я обяви. Гоце, Цветанов, Валери Симеонов & компания се оказват с победа в ръцете, която с нищо не са заслужили.

Stoyana Georgieva

Анонимен каза...

Лъжата е робство! Истината и само истината ще ни направи свободни!

Живеем в две държави едновременно - едната е на олигархичната ченгесаро-комунистическа мафия, със собствена право-охранителна система, със собствени институции на власт и медии!

И другата - на беззащитните обикновени граждани!

Настана време да изритаме търговците от храма! Преди да ни свършат! И преди да сме се изнесли!

Избирайте!

Nikolov Konstantin