Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 12 май 2016 г.

Москва нареди на Първанов да оттегли подкрепата за Борисов, свиква сбор на всички ченгесарски партийки, олигарси, медии, политолози и вся остальная сволочьТова е причината за гнева на трите "П" - Путин, Първанов, Петков и напускането на правителството от АБВ. Посещението на заместник-държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен на 6 и 7 май в София и силната подкрепа към най-омразните на Москва политици у нас - Плевнелиев, Митов и Ненчев. Това подлуди Първанов и петата колона на Русия в България. За това агент Гоце на 8 май заяви по Канал 3, че се хваща на бас, че Плевнелиев никога няма да бъде повече Президент и още, че „моделът Плевнелиев вече е обречен и няма бъдеще“, а „ще има друг модел, респективно друга кандидат-президентска двойка“. Агент Гоце каза, че партия АБВ не се чувства комфортно в сегашната управленска коалиция и добави: „Отбраната е катастрофа, външната политика е неадекватна".

Ето тук е заровено кучето!

Каквото и да ви говорят не им вярвайте! Никакви социални, леви-десни различия, катарзиси и т.н. Москва нареди така! И свиква сбор на всички нейни партийки, олигарси, медии, политолози, социолози и вся остальная сволочь. А Борисов "Балансьора" , пумпала дето се върти между Москва, Брюксел и Вашингтон сега е примрял от страх. Щото той е от комунистическите, ченгесарските и русофилските среди и онова, което е обещал на Путин и Първанов вече е явно, че няма да се случи. А пък Вашингтон знае ВСИЧКО за Буда - контрабанда, наркотици, офшорки, обществени поръчки, "присвояване" на еврофондове и т.н. и т.н. И "близнака" се побърка и даде "назад"...

Запомнете: От комунист и ченге не може да стане демократ и почтен политик. За това се иска доблест, честност и неподкупност. Бивши комунисти и ченгета няма. Те си стават завинаги увредени хора с престъпно комбинативно мислене или слагачество и слугинство.

Димитрин Вичев

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: