Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

понеделник, 16 май 2016 г.

Таваришч Гоцэ Первановый се напиня да стане наш родной таваришч Путин, ама едва ли ще го огрее, чак толкова много малоумни у нас май нямаКлуб Z попита: Бихте ли гласували за ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ако се кандидатира отново за президент? (и ако Конституционният съд е съгласен)

Ангел Грънчаров каза: Ще гласувам за Гоцэ Первановый тогда когда цъфне налъмът на Радой Ралин, Бог да го прости! :-)

Освен това съм длъжен да кажа, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Цялата българска предателска продажна политическа класа - с изключение на ДСБ – трябва да бъде прогонена и пометена и в страната да се възцари абсолютистка монархия, само че с друга, нова династия, понеже Семьoнушка-дурак се дискрадитира със своята служба на мафията и Москва.