Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ провеждаме следните курсове: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо учим? (Заключителна част) ФИЛОСОФИЯ: М...

понеделник, 16 май 2016 г.

Таваришч Гоцэ Первановый се напиня да стане наш родной таваришч Путин, ама едва ли ще го огрее, чак толкова много малоумни у нас май нямаКлуб Z попита: Бихте ли гласували за ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ако се кандидатира отново за президент? (и ако Конституционният съд е съгласен)

Ангел Грънчаров каза: Ще гласувам за Гоцэ Первановый тогда когда цъфне налъмът на Радой Ралин, Бог да го прости! :-)

Освен това съм длъжен да кажа, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Цялата българска предателска продажна политическа класа - с изключение на ДСБ – трябва да бъде прогонена и пометена и в страната да се възцари абсолютистка монархия, само че с друга, нова династия, понеже Семьoнушка-дурак се дискрадитира със своята служба на мафията и Москва.