Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 6 май 2016 г.

А къде са храбреците, които ще ни поведат на велика борба с толкова арогантната ченгесаро-мафиотска руско-българска олигархия?В дивната страна на страхливците (да, в нашата страна мнозинството от хората са малодушни страхливци, безучастни сеирджии, тарикати, наивници, лъжци и пр.) днес се чества Денят на храбростта - и на храбреците! Всички днес от все сърце празнуваме деня на храбростта - и на хребреците, защото за какво ни е храброст без храбри хора, без храбреци?

Всичко е чудесно, даже и парад имахме. Само се пита: а где са тези храбреци, които да поведат отчаялия се народ на велика борба с толкова арогантната ченгесаро-мафиотска руско-българска олигархия, която държи пълния контрол над държавата и страната ни? Кога ний, гражданите, ще си отвоюваме България от тази толкова тиранична мафия и олигархия?

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Двинем танки на Москву!