Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 11 юни 2016 г.

Аз също казвам: ДА на България в ЕС и НАТО и НЕ на настъплението на Кремълската пета колона!



Сега нещо важно и моля да го споделите на своите страници, а колегите да пуснат информация в медиите. Днес, 11 юни 2016 г, събота, от 11:00 ч, на пл. „Независимост” (Ларгото) в София ще има национален митинг на тема:

"ДА на България в ЕС и НАТО и НЕ на настъплението на Кремълската пета колона!"

Съорганизатори: Движение Обществен натиск, Съюз на офицерите от резерва "Атлантик", Обединени Реформатори, Граждански Конвент

Отначало се зачудих на тази инициатива - защото България Е в НАТО и ЕС! Слава Богу и на българския народ, който принуди дори политиците от БСП да се съобразяват с волята му.

И затова попитах организаторите какво ги прихваща. Изпратиха ми няколко линка, вижте ги и вие:




И се уверих че нещата не са за подценяване, хеле с поврътливите (във всякакъв смисъл) нашенски политици и с огромната маса на невежи (и затова лесни за манипулация) изоглавени наши сънародници.

Затова ви призовавам: отделете малко време, идете на площада - хем ще се разтъпчете, хем българските политици и всякакви тарикати трябва да получат ясен сигнал, че тая няма да я бъде и комуто е мила матушка Русия: чемодан - вокзал - Москва!

Останалите ще живеем в ЕС и ще разчитаме на подкрепата на НАТО, че ей го примерът с Украйна!

Ако не ви харесва утре пак да гинат децата ни, ако не ви харесва пак съветско робство, излезте сега, утре ще е късно.


Написа: Даниела Горчева

Аз, Ангел Грънчаров, подкрепям изцяло и в тази връзка се чувствам длъжен да ви призова да отидете на митинга, а също така искам отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: