Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 4 юни 2016 г.

Бутафорията и гаврата, наречени "Национален учителски събор"Из: Порнографията "Национален учителски събор 2016", Автор: Десислава Любомирова

... Тъжната истина за всички 12 000 учители, които на 19 юни ще са в "Арена Армеец", е че те ще участват в една порнография. Те ще бъдат употребени за пореден път. Те ще бъдат излъгани, че ще присъстват на дискусия, на "уникална, самобитна и демократична форма за вземане на управленски решения", а всъщност ще станат вероятно мълчаливи свидетели на една голяма, мащабна и скъпа пресконференция.

Кунева и екипът ѝ организират това бутафорно мероприятие, за да могат след това да влязат във вечерните новини с поредните напарфюмирани приказки за обединението на учителската гилдия и за активната им позиция по отношение на образователната реформа. Пък току виж някой се излъгал и повярвал, че МОН и учителските синдикати изобщо вършат някаква работа. Само че не е хубаво да вярваме в подобно нещо, защото то просто не е вярно.

На 19 юни Кунева ще организира едно голямо и безсмислено мероприятие, от което се опитва да извлече дивиденти. Това, за съжаление, за пореден път се случва на гърба на българския учител, който не заслужава да бъде унижаван по подобен начин.

Българският учител не заслужава бутафории. А за съжаление, настоящият екип на образователното министерство може да предложи само това.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: