Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 13 юни 2016 г.

Ний държава ли сме или сме чалготека - щом туй нагло същество Слави Трифонов изобщо допуска, че може да се кандидатира за президент?!




Слави Трифонов няма да е сред кандидатите на президентските избори, предаде Би Ти Ви.

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Слави Учиндолский нямало било да се кандидатира за президент, но това съвсем не изключва възможността да се кандидатира за... патриарх! :-) Амче той щом си мисли, че става за президент, какво му пречи да си помисли, че може да бъде и патриарх?! Ний държава ли сме или сме чалготека - щом туй същество Слави изобщо допуска, че може да се кандидатира за президент?! И най-вече - че може да бъде държавен глава на България! Но ще кажете: то щом Боко може да е премиер, що тогава пречи Слави да е президент - та нали разлика между тях двамата никаква няма, и двамата са все напористи и звездни чалга-шоумени!

Абе тия наглеци нас за пълни балъци ли ни мислят?! Не усещате ли се как ви се подиграват тия мутри-чалгаджии бе, драги ми наивници - дето им вярвате, дето се оставяте да се гаврят с вас?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: