Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 2 юни 2016 г.

В Русия създадоха тежък лаптоп, който в случай на нужда може да се използва вместо боздуган!




В Русия създадоха (най-после) собствен лаптоп, аналог на Цар пушка (средновековна гордост, охраняваща и днес символично Кремъл) в артилерията: голям, тежък и опасен за живота в случай на война (ако бъде използван като боздуган).

Само си представете натовските изверги, които се опитват да превземат Кремъл: катерят се по стената с малките си толерастки лаптопчета в еврогейските си чантички, но руските богатири ги посрещат на върха с Елбруст (така се казва най-тежкият лаптоп в света) и ги млатят безмилостно по евразийски с най-новото си оръжие.


Чудото на руската електроника работи цял час с едно зареждане на батерията и тежи 10 килограма. Но затова пък струва 3 хиляди щатски долара!

Българските русофили, които се борят да се докажат като повече руснаци от руснаците, могат да дадат личен пример със заявка да си го купят първи.



Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: