Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 25 юни 2016 г.

Не е ли срамота че Костов е извън властта, а пък Боко се пече на ръжена й, при положение, че он, горкият, нищо не разбира от тия работи?!




Каквооо?! Бойко да чете по... 200 страници на ден ли?! :-) Аз се съмнявам дали може да изчете и една, а ако я все пак изчете, съм сигурен, че едва ли нещо ще разбере от вложения там смисъл... Он разбира човеко от други работи, не от четене, не от мислене, що го мъчите, моля ви се, да управлява, да мисли, да чете, моля ви се, не го тормозете повече, дайте му да прави каквото може и каквото обича, примерно да рита мачлета, да играе тенис, да се перчи в телевизионните студия и пред репортерките, да разказва врели-некипели, да се хили, да се прави на пич, ето тия работи, знайно е, ги умее, но не и да чете, да мисли, да взема решения по най-сложни казуси.

Защо, моля ви се, го мъчите тоя човек да стои на толкова важно властническо място, вие какво сте, садисти ли сте?! Земете го освободете от тия тежки, непосилни отговорности и го пуснете човеко да си живее както умее; толкова ли нема що-годе кадърен, умен човек у тая държава да се зафане както трябва с управлението?!

Ей-го Костов е доказано добър управник и държавник, разбира от управление, доказал го е на практика и се е справил бляскаво в много по-тежки моменти, дайте него да повикаме да уреди държавата за годинка-две-три, пък като работите бъдат оправени, тогава пак си избирайте разни клоуни да ги развалят!

Да разваля всеки може, но да оправя нещата не може всеки. Костов обаче може, тъй че какво чакаме още, а, дами и господа?! Не е ли срамота че Костов е извън властта, а пък Боко се пече на ръжена й, при положение, че он, горкият, нищо не разбира от тия работи и доказа, че просто не става?!

Освен това се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...



За да не е къса паметта! 25 юни 1999 г.! Длъжен съм да припомня онзи паметен ден, когато правителството на Иван Костов показа как се прави отговорна национална политика и как се защитава България!!!

"През декември 1999 България получава покана да започне преговори за присъединяване, които стартират през февруари 2000 г. Правителството подава молба за членство в НАТО през същата година. През 1999, по време на войната в Косово, въпреки оглавените от БСП обществени протести, на 25 юни 1999 г. правителството решава да предостави въздушното пространство на България на авиацията на НАТО за удари срещу Съюзна република Югославия. Същевременно кабинетът отказва на Русия въздушен коридор, за да дебаркира със свой контингент на летището в Прищина, и не допуска бежанци от конфликта в Косово да получат убежище в България." (W)

здраво кулев

Анонимен каза...

Това направи пътят ни към НАТО необратим! И нито Мадридския, нито Гоце, нито Дмитриевич успяха да ни отклонят или спрат!

Пламен Минчев

Анонимен каза...

Що се отнася до летището в Прищина, то реално бе превзето от руснаците, което е факт. На знам колко Костов им "закрил пространството", но интересно с какво ли го е закрил и как?
Но че Костов продаде важни стратегически икономически обекти на руснаци, също е неоспорим факт, и така направи руснаците най-могъщите финансови феодали в БГ.

Останалото е театър, което доказва, че Костов е наистина добър политик и артист!
Въпросът е обаче, за кого играе?
Погледнете фактите!