Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 29 юни 2016 г.

Нейно Величество възнамерява да наложи вето на евентуален закон за излизане на Обединеното кралство от Европейския съюз!




Принц Уильям, де-факто являющийся официальным спикером Её Величества, намекнул, что если британский парламент примет закон, направленный на выход Британии из ЕС, то королева может воспользоваться своим правом не подписать такой закон, как противоречащий национальным интересам Соединённого Королевства.

Британия, напомню, парламентская монархия, которая, однако, живёт не по писаной конституции (её попросту нет), а по давним неписаным традициям.

Виндзоры не пользовались правом королевского "вето" более 400 лет. Но могут!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

8 коментара:

Анонимен каза...

ти работиш ли та намираш време за блога си в работно време да пишеш???

Анонимен каза...

Това са безпочвени спекулации на украинските журналисти. Подобно нещо е немислимо.

Ангел Грънчаров каза...

Кажи, другарко. Какво толкова те вълнува. Знаеш, че моята работа е да пиша. Нещо друго имаш ли да кажеш?

Анонимен каза...

Точно така, един хубав среден пръст за демократичния избор на хората! Точно в кралски стил. Ашколсун.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, ваша кагебистка милост разбира от демокрация и от кралски стил толкова, колкото свинята разбира от кладенчова вода...

Анонимен каза...

Дъртият изкукуфендел кралицата иска да неутрализира ДЕМОКРАТИЧНИЯ избор на хората. Факт, колкото и да се усуквате.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч кагебист, откога вий, кагебистите, станахте такива върли защитници на "демократичния избор на хората"? :-)

Анонимен каза...

Евентуално вето на кралицата показва, че управлението на Обединеното кралство, макар и по неписани правила, е мъдро, докато нашето управление, макар и по писани правила е глупаво.

Radomir Parpulov