Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 25 юни 2016 г.

Има ли пряка връзка между ширещата се сексуална маниащина на съвременния масов човек и неговото прогресиращо... малоумие?



Забелязвам пряка връзка между все по-прогресиращото малоумие на съвременния масов човек и неговата сексуална маниащина. Сексуалната неудовлетвореност на широките народни маси, дължаща се на злоупотребата им със собствените им полови органи, поражда и подсилва това малоумие - особено когато сексът стане доминанта в съществуването още от по-ранна, юношеска възраст.

Сексуалната маниащина и опороченост, насаждана от т.н. "масова култура", лишава младите от всички възможности за личностен и духовен растеж в най-интензивните и най-важните за живота им години, пряка последица от което е въпросното слабоумие (или неинтелигентност, сиреч, инак казано, простотия, тъпотия, безкултурие, бездуховност и т.н.). Скоро ще пиша нова статия по тия проблеми - за да развия тезата си.

Щото преди време писах аналогичен текст, той влезе в книжката "Как се става мъж?", издадена от поредицата "Популярна библиотека" на списание HUMANUS.

Освен това се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

1 коментар:

Анонимен каза...

Чакай сега, грешка стана пак, AIG - съвременен масов човек явно си считате там че това е бай Ганьо?? Че кога той е бил това? Явно пак Бълхария е отгоре на света и тия BG зомбита не разбират, че улавите са само те, а света не е като тях... Гледай видеата на Dennis Rodman in BG как го зомбираха за секса тия двамата лилипути от Господари на ефира ли, как беше жалкото ви блудкаво предаване - - мижитурки господари??... за да разбереш колко сте меродавни, уроди със самомнение...