Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 23 юни 2016 г.

Това бюрократите от МОН да решават всичко е съветски модел на образование ма, другарко, ти на кой свят живееш изобщо ако смея да запитам?!




Кратък мой коментар: Таз другарка хептен се е объркала, какъв ти "Брюксел" ма, мила другарко, тия другари от МОН са със съветски корен в душите, системата, в името на която те работят, е съветска по същината си, няма нищо брюкселско в нея! Айде стига, нахална другарко, си увъртала, стига си лъгала, стига си водила хибридна пропагандна война, за рубли ли пишеш тия идиотщини или по начало си склонна към идиотизъм, идиотизмът нима ти блика от душата и сърцето съвсем спонтанно?! Къде пък видя нещо "брюкселско" в идиотщините на твоите кръвни братя, бюрократите от МОН, с които сте все, повтарям, със съветски генезис и корен?!

Мен точно не можеш да излъжеш, някой от малоумниците обаче може и да ти се върже. И какво, излиза, че тоталитарната образователна система от ерата на комунизма е "бляскава", а пък свободата и демокрацията с "брюкселски корен" е съсипала всичко, тъй ли?! И къде я видя таз "свобода и демокрация" ма, другарко?! Това бюрократите от МОН да решават всичко е съветски модел на образование ма, другарко?! Ти на кой свят живееш изобщо ако смея да запитам?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: