Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 17 юни 2016 г.

Политика, определяна от страх, т.е. от малодушие - и от просташки популизъм
Позицията на Борисов обяснява липсата на подкрепа и за Плевнелиев, и за общ независим десен кандидат

Премиерът вкара президента и военния министър в унизителен обяснителен режим поради страх и елементарен популизъм. (Същият страх и популизъм, които - проявени от БСП - сега носят на България загуба от над милиард лева...)

Българският национален интерес и икономически просперитет изискват засилена отбрана, обща политика по сигурност и икономическа стратегия в района на Дунав и Черно море. Само такава политика може да привлече мащабни инвестиции в пристанищна инфраструктура, търговия и производство, без които Северът и Североизтокът на страната ще продължават да западат.

Румънският президент Йоханис показа защо страната му просперира - защото правителството й не се колебае да проявява тази смелост и дори да упражнява регионално лидерство. Липсата на съгласуваност и зле прикритите противоречия в българската позиция поставиха страната ни в унизително положение. И което е по-лошо - попречиха дори да се обсъждат теми, важни за националната сигурност и икономиката на изостаналата Северна България. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Из водещите акценти от деня: Борисов (Герб) се етаблира като лоялен говорител на путинската дезинформационна пропаганда?

О, бедна Българийо... защо си наказана с такъв изключително невменяем проЗд "премиер"...

Stoyan Dermendjiev