Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 24 юни 2016 г.

Русия пак нахлува у нас чрез бандитското си формирование "Нощните вълци", отново щели били да ни "спасяват" от... свободата!




„Еврогейовете” са виновни за всичко, ще бият мотористите, твърдят медии

Рокерският клуб на Владимир Путин „Нощните вълци“ тръгва утре из Европа, един от лъчовете му нахлува и в България. Тази банда на колела не идва с добро у нас, а съвсем очевидно навлиза като военна част на Кремъл, твърдят запознати с организацията, в която членува даже… Рамазан Кадиров, президент на Чечения.

Предвидено е уникалните в световен мащаб рокери-сталинисти да пристигнат в Бургас, да поемат към връх Шипка, да акостират в Рилския и Троянския манастир, а накрая да дофучат и в София. Те ще разчитат на петата колона у нас и вероятно ще се опитат да създадат сблъсъци и напрежение. Добър повод Кремъл да се разгневи… На 28 юни трябва да са в Сърбия за годишнината от битката на Косово поле от 1389 г.

“Смятаме се за част от армията на Русия”, заяви преди време пред АФП главатарят на „Нощните вълци” Александър Залдостанов, по-известен като Хирурга, включен в забранителния списък на ЕС. Смята се, че той е бивш офицер от КГБ, а там, както е добре известно, бивши няма. “Където сме ние - там е Русия”, каза също Хирурга пред АФП. Което обяснява всичко. (Прочети ДОКРАЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Unknown каза...

Купи си памперси че да имаш къде да акаш като спрат да пият по една бира под терасата ти, че току виж са разбрали как се казваш ,как ги наричаш и като какви ги оприличаваш.
Че може и да те повозят да те направят мъж , щото то от тези свирки дето ги правиш на братята Американци и Украинци може да си забравил какъв си се родил?

Или пък ДАНС да вземат да проверят сметките ти за дарения че да видим кой ти плаща и кои антибългарски интереси защитаваш ?
Бас държа че някои дарения са от отвъд океана ???!!!- ЗАЩО ЛИ?

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч предател-рублофил, тия таваришчи от Русия тук в България, ако изобщо бъдат допуснати (според мен не трябва да бъдат допускани!) ще трябва да се държат като гости, възпитано, щото сега, за твое сведение, вече не е 1944 г., а пък и дедушка Сталин го нема... ако се държат некултурно в България, която не им е вече колония, а свободна държава, ще изхвърлят от нея така, както само български юнаци могат да пердашат окупаторите си!