Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ провеждаме следните курсове: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо учим? (Заключителна част) ФИЛОСОФИЯ: М...

четвъртък, 14 юли 2016 г.

Неизразимият чар на путинския идиотизъмБедните руснаци се боят от НАТО около своите граници. Но като си вземат отпуск руснаците все пак отиват да почиват в страни от НАТО. Почиват си в НАТО, връщат се и започват отново да се боят от НАТО. (Апропо, и децата си пращат, стига да могат, да учат в страни от НАТО. А много руснаци и парите си държат в страни от НАТО!) Не е ли странно всичко това?


Руснаците ненавиждат нещата, които никога не са виждали - свободата, демокрацията, честните избори, смяната на властта, правосъдието и Америка.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

За бедните руснаци не знам, но каквито и да са точно идеологическите убеждения на руското стратегическо ръководство, то ненавижда западния начин на живот. За него той е противен и отблъскващ.