Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 14 юли 2016 г.

Неизразимият чар на путинския идиотизъмБедните руснаци се боят от НАТО около своите граници. Но като си вземат отпуск руснаците все пак отиват да почиват в страни от НАТО. Почиват си в НАТО, връщат се и започват отново да се боят от НАТО. (Апропо, и децата си пращат, стига да могат, да учат в страни от НАТО. А много руснаци и парите си държат в страни от НАТО!) Не е ли странно всичко това?


Руснаците ненавиждат нещата, които никога не са виждали - свободата, демокрацията, честните избори, смяната на властта, правосъдието и Америка.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

За бедните руснаци не знам, но каквито и да са точно идеологическите убеждения на руското стратегическо ръководство, то ненавижда западния начин на живот. За него той е противен и отблъскващ.