Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 7 юли 2016 г.

Социализмът винаги значи глад и смърт
Петстотин гладни жени от Венецуела щурмуваха границата с Колумбия в търсене на основни хранителни продукти и стоки, които са трудни за намиране в родината им, съобщава БНТ.

Облечени в бели тениски, жените от град Уреня достигнаха граничните бариери, охранявани от Националната гвардия. Силите на реда направиха кордон, за да попречат на жените да преминат в Колумбия, но много от тях успяха и с радостни възгласи прекосиха граничния мост до колумбийския град Кукута. Там те се стекоха в магазините и по пазарите, грабейки тоалетна хартия, брашно, олио и други стоки, трудни за намиране в родината им.

Кратък коментар: "Социализъм или смърт" - този лозунг още седял по някои кубински стени (може и във Венецуела да ги има). Защо ИЛИ, а не И? То си е почти едно и едно и също - социализмът води до смърт - най-вече гладна! Колко пъти трябва да се настъпи тази мотика, та да се проумее? (Момчил Дойчев)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

"... грабейки тоалетна хартия, брашно, олио и други стоки, трудни за намиране в родината им."

Нищо ново под слънцето. До там се стига със социалистически лозунги и лява демагогия!

Radomir Parpulov