Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 29 юли 2016 г.

Изберете ли Учиндолеца за президент аз си вземам тояжката, торбичката и шапката и тръгвам пеша за някоя нормална страна: там да умра в първата канавка, не ща гробът ми да е тука...



Кратък мой коментар: Лъжец! Гнусен лъжец! Ти нас за дебили ли ни имаш та си мислиш че ти верваме? Конституционният съд го бил тикал към политиката. Айде де, тука кораб минава ли?!

Не Конституционният съд го тика в политиката, а ченгетата от ДС го тикат, разбира се. И му плащат щедро за услугата да обере гласовете на малоумните, дето се връзват на идиотските му приказки и изфърляния. Требе да си пълен идиот за да верваш на една дума на тоя лъжльо. Не усещате ли, че само лъже, той друго не прави освен да лъже - и да ви се подиграва? Прави се на "патриот", на "честен" се прави, уж се бил, видите ли, "борел" срещу не знам си кой, а той самият е по-голям мерзавец и лъжец от всичките политици взети заедно. Той, боклукът, щял бил да измете боклуците от политиката - ако му вярвате на една-единствена дума, това значи, че просто немате капчица акъл. Да не говорим пък за съвест, за усет или за чувство. Само пълен идиот може да верва на мошеници като тоя чалгашарски убостник, дето се мисли едва ли не за "народен трибун". Народен трибун, ама на дебилите.

Славчо Учиндолский ще повтори номера на Барековчето. И на Боко номера от по-рано ще повтори. И на Царо. И на Сидеровскаго. Сите тия убостници са все от едно тесто замесени, те всичките са все кукли на конци на мафията с руско-ченгесарски генезис, която такова майката на родината ни!


Не се фащайте на лъжите на чалгаджията Учиндолеца, щото ако се фанете на лъжите му, това е доказателство, че сте се дебилизирали невъзвратимо. Вие не усещате ли тая чалгаджийска мутра колко е нагла, как ви презира, как ви лъже, как ви смята за идиоти - и ако му се вържете на лъжите това ще значи, че наистина сте точно такива, че наистина сте пълни идиоти.

Ако чалгаджията Слави Учиндолский стане президент на България, избран от немислещата българска простотия, това ще означава, че тая страна няма никакво бъдеще! Представяте ли си как ще се изложим пред целия свят, за резил ще станем. То не че има некаква разлика между Боко и Слави, те са напълно еднакви де, ние хубаво се изложихме че избрахме Боко за премиер, остава сега да се посерем хептен като изберем чалгаджията Слави за президент!

Или ще кажете: нека да се оцапаме колкото можем де, нема да оставим работата наполовина, нека резилът ни да е пълен! Ами чупете си главите тогава! Изберете ли Учиндолеца за президент аз си вземам тояжката, торбичката и шапката и тръгвам пеша за някоя нормална страна: там да умра в първата канавка, не ща гробът ми да е тука...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

Да Ви е честит новият български политик. Да припомним, Слави Трифонов започна часният си бизнес със спонсорсвото, подкрепата и парите на "Топенерджи" АД. Смесено дружество между руската държава в лицето на "Газпром" и видни представители на българската мафия като Андрей Луканов и фирмите на Мултигруп "Минстрой майнинг" и "Овергаз". Явно е дошло време да си заработи всичките тези пари.

Кирил Кирилов

Анонимен каза...

Този ми е толкова противен, че даже пикаещият в шадраван не ми предизвиква такова отвращение.

Svoboda Stefanova Encheva

Анонимен каза...

Слави носи голяма вина към нацията. Завършил консерваторията, наложи чалгата и опростачи няколко поколения.

Anna Yanatchkova

Анонимен каза...

Плешивият дрогиран импотентен некадърен селяк сега колко снимки ще скъса?

Andrey Markov

Анонимен каза...

Преди няколко дни само имах спор с близки хора... Твърдяха, че Слави е "обещал" и няма да влиза в политиката... Спомняте ли си Борисов какво каза на времето - защо влиза в политиката: "Мислех да не влизам, но Румен Петков ме уволни като главен секретар на МВР и нямам друг избор..." Един популист ще измете друг... Това е положението в България...

Сергей Добрев

Анонимен каза...

Коефициентът, че малкият, но много прост народ, ще припознае певеца и съдружника на мутрите за поредния оправяч е нищожен - някъде 1 към 1,15.

Petko Kovachev