Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 30 юли 2016 г.

Държавата на простаците ще си избере истински простак за президент, нека - излагайте се колкото си искате!



Това е най-цененият кандидат за президент, не могат леви и десни да го разделят и ще се избият кой да грабне тъй ценната му кандидатура! Мислих, мислих защо е така, оказа се, че причината била една: проф. Огнян Герджиков е написал най-прочувствените стихове в т.н. клозетна поезия, да, той бил най-добър писач на стихове за... "правилното акане", достигнал бил лирически висоти в тази посока!!! Ето разгадаването на загадката защо е толкова ценен той за президент - разбира тънкостите на акането като никой друг! Майната ви тогава на всички - щом толкова го харесвате, щом толкова цените клозетната поезия, загивайте от простащина тогава!

Аз ли не съм наред нещо, но, простете, не мога да сфана, не мога да разбера: с какво е толкова ценен тоя въпросния Огнян Герджиков та го предлагат за кандидат-президент не само от БСП, но и от... РБ?! Коя ли е причината за това? Може би е прекалено умен и хитър, та се харесва на толкова много хора?! Може би е прекалено безличен, та толкова много хора му се възхищават?! Може би има "безупречен морал", то наистина, да си бил изтривач на обущата на Симеон Готский наистина се иска да си с безупречен морал?!

А може би щот е учен професор, тази ли е причината да го харесват толкова много и Сулю, и Пулю?! Амче то и Вучков е професор, по тая логика що него не издигнем?! Аслъ, щом... Слави Трифонов някои искат да ни е президент и не усещат резила от това, то какво пречи тогава и Вучков, и Огнян Герджиков, и... Митю Пищова (що стана с тоя герой бе, къде изчезна, що не го дават у телевизоро?!) и кой ли не друг да е кандидат за президент?!

Мама му стара, оказва се, че личностният дефицит у нас наистина е страшен, а сега де, какво ще правиш ти, наш скъп-прескъп "политически елит"?! Осрахте се хубаво, нали така, ето, нема кой да издигнете за президент, напъвате се, нема и нема! Няма личности сред вас, и то истински, стойностни, кадърни, с морал, с излъчване, няма и няма! Какво ще правите сега?! Не е ли скръбно, че на фона на ширещата се политическа безличност сме стигнали дотам, че... Боко комай изглежда че е личност, което е скандално допускане! Он ако е личност, това значи, че не знаете изобщо що е това личност!

Като години наред в медиите дефилират само мерзавци-ченгета и слуги на мерзавците-ченгета, като нямаше никакъв свободен медиен дебат, а всичко беше режисирано, ето, докарахте се до положение да нямате нито една свястна личност, която да издигнете за президент! Издигнете за президент Божо Димитров де! Издигнете ченгето Каракачанов де, е, него го издигат, къде може без него, той се вре навсякъде! Издигнете Бареков за президент де, що мълчите като... гъзове?!

Сега сфащате ли докъде се докарахте?! Направо се оказва, че немаме достоен човек за президент от нашио т.н. политически истаблишмънт, ако ми позволите да се изразя така. И какво ще правите сега?! Сега досетихте ли се, че нито един сред вас нема, който да не е оцапан и осран?! Кажете какво ще правите сега де?! А да ви видя какво шоу ще измъдрите!

Аз знам, че има свестни и достойни хора сред нас (Калин Янакиев примерно е такъв, философът Цочо Бояджиев би бил украшение за президентската институция, умен и чист човек е той, но вие за него едва ли сте чували даже, има и други такива, ама са ви неизвестни, щото медийната мафия ги държеше под похлупак!), да, има свестни, но те пък в нашите условия са неизбираеми, така ли? Ами изберете си някой боклук за президент, та да се знае, че страната на боклуците си е избрала боклук за президент!

Най-вероятно ще си изберете пълен боклук за президент, нека да стане така, излагайте се колкото си искате! Държавата на простаците ще си избере истински простак за президент, нека - излагайте се колкото си искате!

Слави вече е на линия! Боко - също. Два титана на чалгата ще се сблъскат за президентскио пост, дръж се земльо, бабаит-чалгаджия те гази! Майната ви тогава, загивайте, щом немате капчица акъл! Да не говорим пък за капчица морал.

И щом търпите такива непоносими гаври - мрете тогава! Търпеливи сте като говеда! И си заслужавате изцяло съдбата! Нека да ви тъпчат наглеците и мерзавците, нека да ви подиграват, нека да ви мачкат, нека да ви кълцат сол на главите!

Гоцэ Первановый, един доказан лъжец - ни беше президент, ни беше държавен глава и то цели 10 години! Страната на лъжата, страната на лъжците си избра и търпя цели 10 години лъжец за свой държавен глава! Каквато е страната, такъв е нейният държавен глава!

Сега вече е дошло време да си изберем за президент пълен простак - та да докажем на света, че сме страна на простащината, че сме страна на простаците.

Ще го сторим ли - или ще намерим някакви съпротивителни сили та да излезем срещу ширещата се простащина и арогантност из свидното ни отечество?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Не знам дали не ви е известно но Слави е на дрога по 24 часа. Такъв пропаднал наркоман толкоз поддръжници да има не е за вярване. Но да като изявено комунистическо хрантутниче естествено че ще Ко вкарат и него в политиката. Вече не остана нищо за крадене чакай да вземем и цървулите да ви смъкнем.

Михаил Първи

Ангел Грънчаров каза...

Аз се чудя защо Слави Учиндолеца вместо да говори постоянно крещи и също така гледа с толкова нагъл, студен поглед, а то било от това, че си падал по дрогата. Много интересно. Очевидно сме хептен напредничава страна, щом сме на път да изберем наркоман за президент... ний цар за премиер избрахме, бодигард за премиер избрахме, та наркоман за президент ли няма да изберем?!

Анонимен каза...

Аз, приятелю, сФащам с к'во е ценен Герджиков: той предлага кандидат-обединител за президент- старчето Сакскобурготски. Знаеш ли с какъв лозунг ще стартира в надпреварата: Във всеки град, село паланка - казино след 700 дни! Гласувайте за мен, ощавени овци!

Krasimir Kunchev