Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 6 юли 2016 г.

Мегапроста и страхлива рубладжийска тиква!




"Нощните вълци на Путин" са пуснати в страната ни, за да не добавим нов черен нюанс в отношенията с Русия, които са с черни краски. Това обясни премиерът Бойко Борисов в рамките на парламентарния блиц контрол на въпрос на народния представител от РБ ген. Атанас Атанасов (ДСБ). Заради деликатната ситуация службите са преценили да пуснат рокерите при засилени мерки за охрана.

"Не самите вълци, а посрещачите около тях са по-големият проблем. Пуснахме 4-5 вълка от тези съображения. А да ми давате пример с Германия, която пусна Северен поток 1 и Северен поток 2, а ние - не... Цял ден съм принуден да балансирам двете позиции, което уморява", добави министър-председателят.

Кратък коментар на Alexandar Koshnicharov-Gibi: Мега проста рубладжийска тиква!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Откога пише Иво Инджев, че Борисов е най-добре замаскираната лимонка на Кремъл в България и колкото и да знам, че той е изслючително отговорен и осведомен анализатор, все ми се е искало да вярвам, че не е ЧАК така! О, да Борисов няма опасност да ни вкара в Евразийския съюз. Просто защото от около 2 години насам, целта на Путин е друга.
За съжаление, Инджев, както винаги, се оказа абсолютно точен в оценката си. Борисов ясно ни заяви целта си: Путин и Медведев да третират България така, както третират Гърция и Сърбия /в инструктажа си към министър Митов/. А след него, излезе говорителчето му - ченгето Георги Марков и ни дообясни, че трябва да сформираме заедно със Сърбия и Гърция и Унгария добрата Европа и да оставим на Германия, Франция и другите там - лошата Европа. СЪЩОТО заявява Ал. Дугин - идеологът на Кремъл, в лекция в Гърция . Че тя трябва да участва в "сформирането на нова архитектура на Европа", в "източен полюс на ЕС" заедно със Сърбия и... който там още докопат! Е, България ще им я дадем ли да я докопат?!

Jenia Georgieva