Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 23 юли 2016 г.

Самият Бог, самият Аллах не е глупак и не може да бъде излъган или прецакан по никой начин




Пакистан беше разденен след убийството на местната блогърка Кандийл Балоч, която беше известна с прякора "пакистанската Ким Кардашиън", а баща ѝ и брат ѝ смятат убийството за въпрос на чест. Балоч беше първата риалити звезда на Пакистан, придобила слава заради провокативните си снимки в социалните мрежи подобно на Ким Кардашиън, отбелязва в. Guardian. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Лила Кара: "Малко по-късно нейният брат признава, че е извършил убийството, като първо е упоил сестра си и след това я е удушил. Според него е било въпрос на чест и смята, че мястото му в Рая е гарантирано."

–––––

Питекантропска религия. Ако не е религията виновна, което не знам поради непознаването на религията им, то ИМАМЪТ е виновен. Как може някой да вярва, че ЗА УБИЙСТВО ОТИВА В РАЯ? Това е лудост на първобитен човек, никога не създал и отгледал живот. И джихадистите все са млади и предполагам неженени!

Кратък мой коментар: За убийство не може да се отиде в рая. Сам Бог е заповядал: "Не убивай!" и точка. Не става, няма как да стане така че за това, че си убил някое негово чедо Бог да те награди с вечно блаженство, с чудесна почивка в рая. Всичко може да се предполага или да се мисли, но че самият Бог (или че самият Аллах) е глупак и може да бъде излъган по толкова идиотски начин е крайно тъпо допускане.

Който дръзне да убива, т.е. да нарушава строгата Божия заповед "Не убивай!" става крайно ненавистен най-напред на самия Бог и ще получи най-сурово и справедливо възмездие. Тук никакво шикалкавене няма да ти помогне, особено пък идиотското оправдание, че някой те е излъгал че ще идеш в рая заради това че си убил - и там 100 девици щели да те чакат за да им се наслаждаваш колкото си искаш; само пълен дебил може да си мисли такива непостижими глупости.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: