Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 18 август 2016 г.

Г-н Премиер, кога ще осъзнаете, че не сте телевизионен шоумен, а премиер на тази наша нещастна държава - от Вас се чака нещо друго, а не непрекъснати безочливи медийни пинизи?!



Бойко Борисов (или някой пиар-"специалист", назначен на държавна служба, т.е. на заплата с пари на данъкоплатеца, който именно му пише глупавите изфърляния в Мрежата!) е написал нещо на страницата си във Фейсбук, по повод на което ми се наложи да реагирам; ето първо какво пише той, а после можете да прочетете моя коментар, съдържащ и крайно неприятното напомняне г-н Премиеро да си подаде оставката поради доказана негодност:

Бойко Борисов каза: Поздравления за Елица Янкова. Само на 21 години тя показа истинския борбен дух на българите. Радост и гордост за страната ни. Пожелавам й още много успехи в кариерата и лично щастие. Надявам се този медал за България да вдъхне сили и на останалите български състезатели, чието участие не е приключило. Желая им много успехи. Зная колко труд и усилия е положил всеки един от тях и затова всички трябва да ги подкрепим. Радвам се и за успеха на PFC Ludogorets 1945. Една наистина отлична вечер за българския спорт.

Ангел Грънчаров каза: Очевидно г-н Премиеро няма никакви скрупули и не се свени от всяко нещо да извлича евтини партийни дивиденти. Което чисто и просто е проява на върховна наглост!

Г-н Премиер, искаме "радост и гордост от страната ни" да изпитаме не заради постижения на спортисти, а от някое Ваше умно решение или от приложената на дело Ваша воля да решите някой от най-тежките проблеми на страната ни, примерно беззаконието и липсата на правосъдие, отвратителната корупция на държавната администрация, вилнеещата организирана престъпност, тоест всевластието на мафията, бедността и унизеността на масовия българин, скапаното ни социалистическо образование и пр.

Кога ще осъзнаете най-сетне, че не сте телевизионен шоумен, а премиер на тази наша нещастна държава - и от Вас се чака нещо друго, а не непрекъснати безочливи медийни пинизи, които Вие смятате за своя пропагандна реклама?!

И след като цели 6 години на власт не можахте да си научите задълженията и отговорностите като министър-председател, не е ли време сам да си подадете оставката - с оглед тази наша нещастна държава най-сетне да си намери способни управници?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

8 коментара:

Анонимен каза...

Г-н ангел грънчаров.......виждам колко сте недоволен и нещастен. Защо не се гръмнете ??? То не е живот това....Вие нищо не правите, нищо не прави Г-Н ПРЕМИЕРА , МНОГОУВАЖАВАНИЯ ОТ МНОГО ГОЛМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ И СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ . Ама наистина, явно никой , нищо и никога няма да ви зарадва..... Как живеете толкова негативен ???

Damiana Belenska

Ангел Грънчаров каза...

Другарко гербовачке Damiana Belenska, аз съм философ, т.е. правя много и то много полезни неща - за разлика от г-н Премиеро, който вече сума ти години доказа, че не прави друго освен да вреди на държавата ни. Как пък решихте, че аз нищо не правя? Изхождайки от себе си ли решихте така? :-) Или изхождайки от г-н Премиеро?
Харесвам · Отговор · Току-що

Анонимен каза...

Безсрамници безбожници кой ви построи зала"Армеец" която е на световно ниво ……… ще хванете Борисов за…… шлифера всички които бълвате змии и гущери под този пост в който премиера най искренно поздравява състезателката , за какви се мислите вие бе гумени глави ,неудачници освирепели сте от злоба към най достойния премиер Борисов , което тутакси показва че Борисов е на прав път , такава жлъч не се изсипвала върху никой друг политик ………… гяуриии!!!!!!!!!

Bihter Ivanova

Анонимен каза...

Грънчаров,ако не е тайна ,какво правиш ти философе?

Vladimir Velev

Ангел Грънчаров каза...

Много неща: пиша книги, издавам списания, преподавам на младите философия, образовам ги, помагам им да станат пълноценни личности и добри граждани на България, сума ти неща правя. Вие от ГЕРБ не знаете какво прави един философ ли? :-) Одиле ли сте на училище? :-)

Анонимен каза...

Vladimir Velev "философа" философства, как от нищо не е доволен и всеки му е длъжен....

Ангел Грънчаров аман от такива мрънкЯлници като теб, които все не са доволни и не знаят Що са живи.... ами гръмнете се бе, нещастници.... без такива недоразумения като вас, България ще се оправи по-бързо....

Цвети Славчева

Анонимен каза...

Damiana i Цвети,Бьлгария без дупелизници като вас отдавна щеше да е оправена.......

EyeOf TheTiger

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров, висока топка сте троловете тук, едва ли ще Ви разберат. Диалог не очаквайте от тях, а само хули и закани!

Румен Стефанов