Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 12 август 2016 г.

За управляващите у нас явно човешките права не значат нищо, ето какъв "европейски демократ" се оказа вашият Боко!




Вицепрезидентът Маргарита Попова е отказала да предостави убежище на турския гражданин Абдулах Бююк, който вчера беше предаден на турските власти. Това се е случило с решение от 27 юли, Бююк е подал молбата си за защита на 24 февруари тази година. Това съобщава "Капитал", позовавайки се на отговор от президентската администрация.

В молбата си Бююк е посочил, че в Турция се чувства политически неудобен и преследван. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Коментар на Chavdar Genev: Сега като го убият в Турция - ГЕРБ какво ще обясняват? Страхливци!!!


ДОБАВКА: В тази връзка не е зле да прочетете много интересната и съдържателна статия Другата Турция на КОНСТАНТИН ТОМОВ.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Всичките мръсотии в България се извършват от комунисти.Докато не се отървем от мръсните комунистически клозетни мокрици, така ще е!

Spasimir Ignatov

Анонимен каза...

Убийци! Дали спят спокойно тези хора, които знаят, че този човек или ще бъде убит или унижаван и ритан?

Chavdar Genev

Анонимен каза...

В чл. 61 на първата ни конституция, наречена "Търновска", е записано, че "Вceкoй poб oт кaкъвтo пoл, вяpa и нapoднocт дa бъдe, cвoбoдeн cтaвa, щoм cтъпи нa бългapcкa тepитopия." Е, тези стари българи, без дипломи и титли, какви истински човеци са били!!!!

Radomir Parpulov