Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 6 август 2016 г.

Мислещ човек, а също и човек, който има капчица морал, не може да бъде комунист или да симпатизира на комунистите: това го могат само умствени и нравствени уродиТаваришч Ангел Славчев - поради увлеченията си по комунистическо-болшевишкия тероризъм той е известен като "Че Геварата" - се е напънал да съчини един "патриотичен коментар", щото това лице има аспирации да се вре в политиката; той се прослави участието си във финансираните от руснаците "февруарски протести на социално слабите възмутени другарски и другари", а после стана дясна ръка на Николай Бареков, което много убедително показва какви са най-вече моралните му качества. Сега обаче, казахме, се напъва да се прави на "патриотин", белким се качи на некоя политическа талига, която да го закара във властта - та да подобрува малко и тоз нашенски херой. Ето как реагирах аз на неговото лицемерно патриотарско изфърляне, а после можете да прочетете какъв "диалог" се проведе, та да видите колко стотинки чини ума и морала на такива нашенски политически нагаждачи:

Ангел Славчев каза: Как бихте коментирали изчезването на турчина който уби с колата си двама моториста и съдът го пусна за по малко от 24 часа под " домашен" арест? Кой ще понесе отговорност за изчезването на този турчин? Кой го пусна? Кой не го опази? Кой го защити в съда? Кой му нае жилище с което той декларира, че ще остане в България докато тече делото? Всъщност някой носи ли отговорност в тази наша клета държава, поне за нещо? Този човек се издирва! Оглеждайте се за него и не забравяйте, че имаме право на граждански арест! Той уби едно семейство и после избяга!

Ангел Грънчаров каза: Когато някой е убил няма абсолютно никакво значение дали е турчин, китаец, египтянин, руснак или тайландец; убиецът е просто убиец и това от каква националност е той няма абсолютно никакво значение. Трябва да си пълен дебил за да употребяваш изрази като "турчина-убиец"... някои хора очевидно са оскотели на политическа основа или просто им плащат за да дрънкат глупости с оглед да впечатлят малоумните, които да се вържат на ура-патриотарските им рублофилски дебилщини...

Георги Джендов каза: Да! Турчин-убиец! Нагли анадолски кретени! Има голямо значение националността! Защото ни имат за рая! Не съм дебил, а един който вижда с очите си житието и битието на тези гастарбайтери! Макар живеещи в Германия, освен временния адрес нямат нищо общо с Германия, с европейската цивилизация, най малко като възпитание и битие! И защо веднага ги свързвате с курса на рублата, има и други валутни курсове! Има го и онова което в българите осезаемо липсва - чест и достойнство! Точка!

Галя Генова каза: Поздравления, Джендов! Споделям мнението Ви напълно!

Ангел Славчев каза: Грънчаров що не коментираш съдебната система... А се хващаш за националността? Щото така ти изнася...

Георги Маринов каза: Избива си комплексите човека... какво да правви, па на ли и трябва да оправдае и зеленото което получава от към, отвъд океана.. :)

Ангел Славчев каза: Ангел Грънчаров проблема е, че ти получаваш заплата и от моите данъци... За това ме е яд... Щото такива "умници" като теб дето мразят всичко живо... Мястото им е в психиатрията !

Ангел Грънчаров каза: Напиши донос в ДС за да ме уволнят, колко му е! Вий, комунистите, така винаги сте си решавали проблемите - чрез ликвидирането на "врага"...

Ангел Славчев каза: Ангел Грънчаров човек, толкова те съжалявам, че си нямаш идея. Толкова болен мозък не бях срещал. Според мен си за лечение. Казвам го сериозно... Не е нормално човек който е изучен от комунистите, отгледан от комунистите, дадена му възможност да преподава от комунистите... Изживял активният си живот по време на комунистите... Апсолютно нелепо е такъв човек да нарича комунист младеж на 34 който е бил на 7 год. Когато комунисте са си отишли... И са дошли "демократите". Лекувай се грънчарче, лекувай се... Че си опасен за обществото!

Александър Мишев каза: Старческо слабоумие е диагнозата.

Ангел Грънчаров каза: Ангел Славчев, аПсолютно - пише се аБсолютно, др. Че Геваров - няма как да разбереш нищо със своя повреден от комунизма мозък. Понимаеш, мозъкът ти е увреден, а също и моралът ти куца - затуй не можеш нищичко да разбереш. А всичко е много просто за неизвратения ум. Аз видях истинското лице на комунизма и се отвратих от него, а ти си поел неговата отрова в кръжоците по комунизъм, които си посещавал. Просто е като фасул. Мислещ човек, а също и човек, който има капчица морал, не може да бъде комунист или да симпатизира на комунистите. Това го могат само умствени и нравствени уроди. Просто е, повтарям. Но се иска да имаш и акъл, и капчица морал - за да го разбереш. Болният от комунизъм мозък обитава друга планета, нямаща нищо общо с нашия свят. Започна ли да вдяваш поне малко? Аз съм експерт по тия неща, мога да ти помогна много - ако искаш да се излекуваш от проказата на душата, от бесовщината, наречена комунизъм. При това няма да ти искам пари за това. Не се плаши че ще ти искам пари. Вий, комунистите, само за пари мислите, само за далавери мислите, нали така, нали правилно ви определям?! :-)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Дори не си правя труда да чета глупостите ти ... Болен мозък! Лекувай се !!!

Ангел Славчев

Ангел Грънчаров каза...

Ангел Славчев Радващо е, че поне това си осъзнал, а именно, че си болен мозък. Само терминологията ти е сгрешена поради комунизма, с който си заразен: болен ти е не мозъкът, а душата, това са коренно различни неща. Ако имаш желание да ти помогна в справянето с толкова сериозния ти душевен проблем, на разположение съм. Такава ми е специалността - лекувам болни от комунизъм души...

Анонимен каза...

Я да питам аз: Кой от участниците в този разговор беше провъзгласен наскоро от психиатрите за имащ психично заболяване? А, таварижд Грънчаров, а? А? А?
Това дава отговор на въпрса кой е ненормалният. :-)

Ангел Грънчаров каза...

Да, другарко, наистина КОЙ именно бе ПРОВЪЗГЛАСЕН за психически болен? Кажете Вие, тъй любезно другарко? А това да бъде "провъзгласен" някой за психически болен дали означава че той НАИСТИНА Е такъв? (Между другото, мила и тъй любезна другарко, аз пък имам и документи, също издадени от психиатри, в които те ме определят като ПСИХИЧНО ЗДРАВ, а сега де, коя е ИСТИНАТА по въпроса!) Вие самата, мила и любезна другарко, сте психиатърка - или просто сама сте се ПРОВЪЗГЛАСИЛА за такава? Щото гледам, че много Ви вълнуват проблемите с ЧУЖДОТО психично здраве - а Вашето собствено как е това вълнува ли Ви?