Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 6 август 2016 г.

Боко, ти знаеш ли, че за национална измяна се иде в затвора?!



Какви са тези твои метани бе, Боко, по адрес на Путин?! Щял си да строиш "Белене" и "Южен поток", видите ли? Щял си да правиш оттук-нататък така, че руснаците да са доволни: ало, предателю, теб кой те е упълномощил да работиш за руския, а не за българския интерес?! Ти знаеш ли, че за национална измяна се иде в затвора?! А нас, гражданите, питал ли ни е дали сме съгласни да строиш руските проекти?

С тия жалки подмазвания пред Путин Боко си мисли, че ще го оставят още на власт, нали познах, драги Боко, тайната ти цел?! Прозрачен си като износен галош. Уплашиха те веднъж, че могат да ти организират "спонтанни протести на възмутените народни маси" и за три дена да те свалят, сега угодничиш на Путя с оглед да си удължиш властването, нали така?

Нещастник си, и също така си голем лъжец, мръсник и подлец, да ти го кажа директно - за да не си мислиш, че поне мене си успял да метнеш.

ЗАБЕЛЕЖКА: Да припомня на Боко и на боковистите едно писмо, което написах и изпратих на народния любимец на 12 май 2014 г., ето го: Безпощадно правдолюбиво писмо до Б.Борисов: "Или се вслушайте в глухия, идещ от дълбините призив на историята – или си обирайте крушите!". От нито една дума от това свое писмо не се отказвам и сега.

Точно седмица след изпращането на това писмо мен ме опраскаха (уволниха ме), изгониха ме от работа като учител по философия и гражданско образование в едно пловдивско училище. Случайно съвпадение ли е това? Едва ли. Ний не сме толкова наивни че да смятаме, че това е чиста случайност. Ние знаем истината по този въпрос. Стига толкова засега.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Ех, Грънчо, Грънчо... Много боб има да изядеш още, докато пораснеш и съзрееш, явно.