Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 29 август 2016 г.

Подадох документите за учител по философия в СУ "Св.Климент Охридски" в град Костенец













Днес посетих СУ "Св. Климент Охридски" в гр. Костенец и подадох документите си за учител по философия там (има обявено свободно учителско място по философия). Интересно е, че в началото на 1985 г., т.е. преди 31 години аз започнах работа като възпитател в това училище - тогава съм бил на 26 години! Работих в училището 9 месеца, през които издържах конкурс за асистент по философия в ПУ "П.Хилендарски" и в началото на октомври същата година започнах работа там.

Вълнуващо е след толкова много години отново да посетиш училището, в което си работил на младини. И то с намерение отново да започнеш работа тук. Много приятни спомени оживяха в съзнанието ми докато седях на една пейка в самотното сега училище. Ще видим какво ще стане де. Интересно ми е да разбера какво ще се случи. Прочее, в канцеларията на училището научих, че тогавашният директор, знаменитият г-н Георги Стоицев (той много години е ръководил училището и го е направил образцово, национален първенец и пр.), е жив и здрав; много бих желал да се срещна и да поговоря след толкова години с него!

Снимките показват как изглежда училището сега (то е обновено с пари на Европейския съюз, по проект за финансиране с европейски пари).

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

12 коментара:

Анонимен каза...

Na Dobar Chas, g-n Grancharov!

Rossi Dubaicheva

Анонимен каза...

Bravo ! Uspeh !

Анонимен каза...

Целият сплотен около любимата си директорка колектив на ПГЕЕ ПЛОВДИВ се моли Грънчаров да бъде назначен в Костенец за да отървем от неговото толкова неприятно ни присъствие сред нас! Нека да си прави своята "демокрация" там, ние в ТЕТ ЛЕНИН си имаме истинска демокрация!!!!!

Анонимен каза...

Успешна реализация на старото,ново работно място! След като е обявено мястото, има шанс да Ви назначат.

Пенка Кованджиева

Анонимен каза...

Успех приятелю ! Училището ще спечели с такъв учител като теб ! Късмет и успешна реализация !

Любка Анжело

Анонимен каза...

Успех и още много хубави спомени!

Siana Stefanova

Анонимен каза...

Това навремето беше много елитна гимназия! На добър час, г-н Грънчаров!

Radomir Parpulov

Анонимен каза...

Успех!

Iliyana Tsoneva

Анонимен каза...

Успех!

Любка Иванова

Анонимен каза...

Близо до дома... още спомени ще лъснат... Успех!

Eli Moskova

Анонимен каза...

Няма нищо по-хубаво от това в последните години от живота на майка ти, да бъдеш близо до нея, това което те са ни дали, никога не можем да им го върнем.Знам,че ще ти е трудно да се разделиш с другарката Анастасова и другите другарки от сплотения колектив на ТЕТ ЛЕНИН, но когато и да се върнеш, те ще си бъдат там, пак ще са си същите, петолъчките от бетонните им глави никой няма да избие. Тази твоя битка те чака.
Жив и здрав да си!
Каменов

Анонимен каза...

Няма нищо по-хубаво от това в последните години от живота на майка ти, да бъдеш близо до нея.Това, което са ни дали, никога не можем да им го върнем. Другарката Анастасова и сплотеният колектив на ТЕТ Ленин, пак ще си бъдат там, и пак ще са си същите. Петолъчкиге от бетонннте им глави никой няма да избие. Това си е твоята борба и те чака.
Жив и здрав да си!
Каменов