Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 9 септември 2016 г.

За неизвратените хора 9-ти септември е ден на траур и печал




Днес комунистите отдават почит на хора, които са изпитвали удоволствие от насилието, които съсипват красивата ни страна и нанасят непоправими щети на българския народ.

На 9 септември 1944 г. е извършен преврат, и то от професионалния превратадажия Кимон Георгиев, организирал превратите през 1923 и 1934 г.

В резултат в България се настанява просъветска власт, която ще издигне паметници на войници, наричани „освободители“, които не са изстреляли и един куршум срещу нашественици на българската земя, а и които сами се обявяват за окупатори в смисъла на международното право.

България влиза ефективно във войната с нацистка Германия и макар да дава над 30 000 убити и ранени, не й се признава статут на съвоюваща страна.

„Народният съд“, установен от новата власт, избива официално над 3000 души, а десетки хиляди лежат по затвори и трудови лагери, тъй като са се осмелили да се противопоставят на новата власт. Според различни оценки броят на убитите и безследно изчезналите в периода 1944-1947 г. е между 20 000 и 40 000 души. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

ДОБАВКА: В тази връзка прочетете и този текст, той казва много истини, необходими за пълноценното разбиране: Какво празнуват днес наследниците на червения терор?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: