Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 9 септември 2016 г.

Денят, в който комунистическата и руско-имперска азиатщина посече българската свобода и достойнството на горда, свободна, суверенна и европейска България!Другарки и другари комуноидни перверзници, драги железо-бетонни, непоправимо увредени от комунизма глави, скъпи рублофили, путинофили и вся остальная продажная и презренная задунайско-славянская сволочь, съставляваща "петата колона" на руската кагебистко-ченгесарска мафиотщина у нас:

Честит ви празник 9-ти септември, денят, който вие още смятате за "ден на освобождението" на България от Съветската армия, да, това наистина е ден, в който СССР, т.е. сталинова и болшевишка Русия ни "освободи", само че ни освободи от... самата свобода! Иначе казано - ни пороби, и то с най-жестокото и страшно робство, което България някога е преживявала. Да, на този черен за България ден беше посечена за десетилетия наред българската свобода, българската независимост, беше ликвидирано - от комунистическата и руско-имперска азиатщина - достойнството на горда, свободна, суверенна и европейска България!

Убеден съм, че днес вие няма да забравите да поднесете венци пред Паметника на окупационната червена армия (съкратено МОЧА) в София, пред паметника на съветския окупатор "Альоша" на хълма Бунарджик в Пловдив и пред паметниците на съветските ни окупатори из всички останали български градове. И така ще демонстрирате за кой ли път своето предателство, своята низост, своята извратеност, своята тъй уродлива психична неадекватност и несъстоятелност!

Бъдете проклети вий, презрени човешки и национални уроди! Дано проклятието ви помогне да осъзнаете в един момент какво си позволявате да правите и докъде е стигнала вашата човешка низост и деградация - и на тази основа поне малко да се освестите!

И едва тогава ще ви се наложи да искате милост и пощада за това, което направихте след черната дата 9-ти септември, за убийствата, за кръвопролитията, за издевателствата, за лъжите, за кражбите, за съсипването на просперираща някога България - която заради вас плати толкова жестока и страшна цена!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Анонимен каза...

Да бъдат проклети!
Проклети да бъдат тези клети глави...
Дето всинца ни закопават...
Дето смърт ни вещаят....
На руските поробители и завоеватели
Венците дето полагат!

Владимир Петков

Анонимен каза...

България е съсипаха след 10.10 УРОДЕ!!!!!!!!!!!!!

Мая Димитрова

Ангел Грънчаров каза...

Тъй ли? :-) А Вие на коя планета живеете, другарко Димитрова?!

Анонимен каза...

На днешния ден 09.09.1944 год. за България започва Златния век - годините до 1989 год. са най-славните години в историята на 3-тата Българска държава . Мощна икономика невероятен бум в демография /9 милиона бяхме станали / ,медицина,образование,туризъм,инфраструктура и т.н. !
България е 27 -мо място по жизнен стандарт в света !!!!
Честит празник Българи !!!

Tony Dimitrov