Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 2 септември 2016 г.

Още едно пределно ясно доказателство за това, че г-н Премиеро Борисов служи не на България, а на ченгесарската мафия и на Путинистан!Jenia Georgieva: Един риторичен въпрос, който Иво Инджев отдавна задава:

Каква беше истинската причина Борисов да уволни министъра на икономиката през първия си мандат Трайчо Трайков след доведено от министъра до подпис споразумение с Турция за интерконекторна връзка и след това Борисов да замине за Анкара, за да НЕ подпише документа?

Съвсем ясно е - седмица преди подписването от Трайков на първия договор за реална диверсификация - Борисов го отстрани, отиде лично и НЕ го подписа.

И като се зададе на Борисов въпрос за това, той ще си каже ли? Ние сме тези, дето имаме да си направим заключението, като знаем, че след седмица Трайков отиваше да подпише този договор. А така остана неподписан.

Spasimir Ignatov: С две думи да обобщим: Баце е отстранил Трайков от длъжност защото е щял да свърши едно добро дело в полза на българския народ! А Бойко Борисов си обича комунистическата мафия и Путинистан!


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: