Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 19 септември 2016 г.

Предпочитам да умра, но няма да допусна да се наредя в една редичка и да стана единомишленик с путинците и с комунистите!



Lachezar Tomov: Стените не пречат на хората да влязат, те просто правят потока наблюдаем и управляем. Народът може да си избере правителство, което да сложи таван от 1 млн бежанци и/или мигранти и то пак ще ги пусне, но през стената, всички с документи, медицински прегледи и легално. Всички би трябвало да искат да има стени, не само путинодите, в края на краищата не е в интерес на самите мигранти да влизат в ръцете на трафикантите.

Кратък мой коментар: Значи сега призивът е "Да строим стени!", тъй ли излиза? А преди 1989 г. изобщо не харесвахме стените и плакахме от радост когато падна Берлинската стена! (Спомнете си и филма СТЕНАТА на Пинк Флойд!) Как да си обясним такава една метаморфоза? Такъв един пълен поврат?

Аз лично предпочитам да мразя стените винаги, а не само когато стените пречат само на мен. Когато стените пречат на нас, ги мразим, но когато пречат на други хора, ги харесваме, така ли?!

Само аз ли останах принципен противник на стените? И путинци, и антипутинци в днешно време харесват стените, така ли излиза? Аз лично пък не мога да допусна такава деградация, че да харесвам това, което харесват путинците и комунистите. До такова падение няма да стигна никога! Предпочитам да умра, но няма да допусна да се наредя в една редичка и да стана единомишленик с путинците и с комунистите.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Първият коментиращ е прав. Действително в сегашната обстановка стени трябва да се строят, а диваците - мними бежанци - да бъдат възспирани и да не могат да влизат в цивилизования свят. Трябва да се пускат САМО истински бежанци.

Анонимен каза...

Ха, кво интересно извадих (моя извадка) от Kарбовски... От Стандарт... >>>

===================

Bъзпитаниците на Харвард не си търсят работа, а си я измислят.

Аз постоянно виждам как има група хора, които ме тласкат да мисля в някаква посока. Мразя го това. Българите обаче са прекалено оскотели, че някой да им повлияе по този начин. Най-сетне да има плюсове от това.

Аз съм изключителен привърженик на Ориана Фалачи и смятам, че безразборното смесване на култури води само до гета. И го виждам. Някой си има неговия глобален инженеринг и ние падаме жертва на него.

Пред очите ми се провали българският език.

Aко ще крадеш, кради по много. Понеже до 300 lv. няма да те хванат, а над 3 милиона също.

Гневът е това, което ще ви спаси, пише в Библията. Но няма гняв - има отчаяние.

Повечето млади изповядват политически коректни идеи и това превръща нашето поколение пълни маргинали. А това е добра новина. Понеже всеки светец през живота си е бил пълен маргинал.

Това не снимай, онова не снимай. Минахме на разрешителен режим - за всяко нещо се пита. Но аз съм последовател на великият Чарли Шийн. Той казва: по-добре после да се извиняваш, отколкото да искаш разрешение.


===================

А иначе BG-пералнята на тъпотии върти на пълни обороти - поне 5 пъти Карбо повтаря че... остарявал !?!...

Да се смееш ли да плачеш ли, тука имаме една бабка на 102, още ходи сутрин в Макдоналдс, 103 годишна кара кола... То аз, ако препия, ми трябва един ден преди да карам, а тая си кара, нема ядове... Малко бавно, но все пак на тая възраст...

И тоя мушморок остарявал, ей света ще се затрие, но бълхарската глупост - не...

-------------------

A. от Австралия