Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 26 септември 2016 г.

С Божията помощ Върховният Касационен съд взе благоприятното за мен решение по съдебното дяло за клевета!



Върховният Касационен Съд е взел благоприятното за мен решение по съдебното дяло за клевета, водено срещу директорката на ПГЕЕ-Пловдив! Съдът връща дялото за ново разглеждане в друг състав на Окръжен съд в Пловдив и дава, предполагам, нужните предписания за преодоляване на нередностите и нарушенията в предишното решение на ОС!

Благодаря на толкова добрия Бог за този изход на дялото във ВКС! Аз вече писах и говорих (примерно в клипчето, което заснех в Съдебната палата в София и около нея в деня на гледането на дялото, именно 13 септември), че единственото, на което мога да се уповавам по това толкова неприятно и продължително съдебно дяло - то вече тече трета година! - е истината и Божията милост и благоволение; е, благодаря ти, Господи, за помощта!

И това ми дава пълното право да изрева френетично, повтаряйки репликата на една опитна и мъдра дама, работила доста години в системата на нашата съдебна власт (и все още работеща в нея, поради което се налага да не й съобщавам името); та тя ми писа преди време: "Има правосъдие и в България... понякога!". :-)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Никой няма да е изненадан, ако изревете френетично. Вие по друг начин не говорите.

Анонимен каза...

Браво, другарко Анастасова! Страхотна сте!

Анонимен каза...

Радваме се с Жак за тебе! Наистина понякога има ЧЕСТНИ СЪДИИ в правосъдието в България! Пожелавам да се множат! Дано от следващите поколения съдии по-малко на брой да се продават!

Иванка Топалова-Асса

Анонимен каза...

Поздравления. Накрая истината ще възтържествува. Пожелавам ти да имаш сили, до края на победния и ход.

Томи Томев

Анонимен каза...

Сърадвам ти се скъпи Приятелю, Ангел Грънчарове!Тази новина е... просто ... вдъхновяваща ме! Благодаря на състава, на ВКС!Винаги са ми били интересни имената на съдиите от съставите разглеждали моите дела, включително и във ВКС!

Владимир Петков

Анонимен каза...

И аз ногу се радвам за ваз!

Жак Асад