Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 3 септември 2016 г.

Пийте си редовно хапчетата, ала внимавайте хапчетата ви да са непременно... руско производство!
МиГ-29 не отделя изгорели газове, а есенция от ванилия.

Нора Стоичкова: Само за 10 мин. 12 самолета минаха над и близо до Ловеч. Съсипаха небето и въздуха. Небето беше синьо като се събудих, въздухът - кристален, а сега вече започнах да кашлям и се прибираме вътре. И ето 13 самолет вече ръси отрова над главите ни. Копелета!

Получавате ли задух от чистия планински въздух? Обливат ли ви топли и студени вълни? Въртят ли ви колената? Алармира ли ви простатата?

Всичко е ясно! Първо, НАТО е виновно. Ако по някаква случайност точно в този ден Алиансът не пръска зарин, уран, ебола и псориазис в небето на Народната република, то няма начин фарма-мафията да не ви мори с невидими грипни вируси през стафидите на козунака.

Ако не са военните и фармацевтите - остава да са рептилите, илюминатите, евреите в своята съвкупност, франкмасоните, билдербергите и розенкройцерите, маркшайдерите и метранпажите.

В краен случай - Костов, който даде въздушен коридор за ударите срещу братския югославски народ, а оттогава вехне крушата на бай Гошо от Горно Нанадолнище. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: