Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 10 септември 2016 г.

Нито сме луди, нито пък сме чак толкова прости, а истината е, че сме допуснали да стигнем до тирания на държавната мафия-бюрокрация!


ЛУДИ ЛИ СМЕ ИЛИ СМЕ ПРЕДЕЛНО ПРОСТИ И ГЛУПАВИ?

В САЩ няма Министерство на образованието. Въобще. Нямат и Кунева-Пръмова значи. Но там образованието е най-добро в света.

Нямат Министерство на културата. Но имат култура.


В САЩ нямат Министерство на спорта. Но са с най-много медали на Олимпиадата.

Нямат и Министерство на регионалното развитие, но определено се развиват.

Въпросът е, защо плащаме на държавни служители-софиянци, от които няма никаква полза? Защо?


Луди ли сме или сме мноооого прости?

Написа: Академик Petar Ivanov

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: