Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 септември 2016 г.

Разделянето по ценности е здравословно за здравето и бъдещето на нацията




... Трябва да се научим да не даваме парите си "по инерция" на тези, които ни лишават от избор. Плащайте реклами в социалните мрежи, на сайтовете, които харесвате, на предавания, които харесвате в интернет изданията им. Забравете за телефони чрез телекомите, които обслужват властта - има си достатъчно интернет-телефонии, не гледайте телевизиите им, има толкова много сайтове с истинска журналистика.

Започнете личната си революция. Загасете телевизора и се наследете на тишината и на способността да останете сам и нормален. Превърнете телевизора си в монитор на вашата интернет свързаност.

С времето технологиите ни позволят да се откажем от централните медии, от централните партии и политици, от централното топлоподаване, от централно снабдяване с електричество - защото през всички подобни централни системи текат мрежи, които Ви оплитат в зависимост и чрез които Ви контролират.

Тази власт е тоталитарна и това не е случайно. Нямам повече основание да се самозалъгвам след писмото на Цветан Василев - един от тях - който разкри цялата грозота на механизмите, по който ни ограбват и насилват. Техният модел изчерпа ресурса, за който бе препрограмиран още през 1989 година. Същите хора или техните наследници са на власт. Ние отново сме в опозиция.

Но днес аз и Вие имаме алтернатива - личните си революции. Да сменим модела по който живеем и по който взаимодействаме с властта, като постепенно се изолираме от мрежите им на зависимост и отказваме безусловното си сътрудничество с нея.

Нямам нужда от обединители - разделянето по ценности е здравословно за здравето и бъдещето на нацията. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Интервюто на Цветан Василев е ключово и направо епохално и трябва да бъде анализирано в дълбочина. След него България наистина вече не е същата. Той разкри Светая светих на посткомунистическата система. Колкото и да го игнорират медиите и политическия елит, то е факт и незаобиколим фактор.