Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 14 септември 2016 г.

Ако искаме промяна, да започнем от себе си: тия самият си промяната, без теб самия няма да има никаква промяна!



Понякога е достатъчна една искра

Колеги, нека на 15 септември да се пременим отвън и да се променим отвътре! Ако искаме различни резултати, трябва да правим нещо различно. Само тогава можем да се надяваме на промяна. За своите действия, както и за своите бездействия сме отговорни само ние. Не са ни криви управляващите за това, че им мълчим и ги търпим. Ако искаме промяна, трябва да започнем от себе си.

Това лято един филм и една лекция ми върнаха желанието за работа. Приятно гледане!



"Уроци по българско човеколюбие". Автори: Лозанов, Гатева, Ванина. Видеото е 2 часа. Който няма време да го види цялото, да погледне поне откъса между 52-рата минута и 1 ч.32 мин. Особено е подходящ за тези, които ще влязат в първи клас.



"Забраненото образование". Обяснява много добре нашето неудовлетворение и изхода от него.

На добър час и силни крила!

Написа: NinaK

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: