Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 4 октомври 2016 г.

Да живей Цецка, залогът за вечното господаруване на нашия велик народен титан Боко! Да живей тарикатлъкът Боков, който е ненадминат!



Умникът Боко - не му вервайте на приказките, че бил прост, он ни е умен, он има завършено образование и диплома лично от непрежалимия ви дедо Тодор Живков Правешки, освен че е завършил бляскаво Милиционерската школа в Симеоново! - та нашият умник Боко първом подари на скудоумния народец "майка" (имам предвид, че издигна Цецка Цачева за президентка), обяви, че она щяла била да се погрижи за народо майчински, сиреч, че само она щяла била да го оправи (щот бащата на народо, именно он сам, очевидно не се справи с тая задача по оправянето на скудоумния народец!), а пък след това мигновено приложи изпитания трик за сплашване на същия този скудоумен народец, а именно заяви, че ако не изберете Цецка за президентка още на първия тур на изборите, он щял бил мигновено да си подаде оставка!!!

Представяте ли си какъв черен ден се очертава да е за малоумния български народ първия ден след изборите: в един и същи ден да си загубим ем бащицата, ем майчицата?! Леле, какъв кошмар, таваришчи, требе да гласувате за Цецка, оти иначе ке изгубите и Боко, тука има, тука нема, правете си сметката, нема лабаво, отваряйте си убаво очите коя бюлетина ще фащате, иначе - горко ви!

Ще осиротеете за един ден, за един миг, без Цецка президент нема да имаме и самия титан Боко! Леле, аз лично нема да мога да преживея такава жестока загуба, на мен лично не ми се остава сираче, а пък вий сами си решавайте какво ке правите!

Точка по въпросо. Да живей Цецка, залогът за вечното господаруване и управление на нашия велик народен титан Боко! Да живей тарикатлъкът Боков, който е ненадминат!

Цецка и Боко, наште грижовни макя и баща, ке ни оправят като никой друг! Нема лабаво! Да живей нашият щастлив народец, дето има късмета да бъде верен син и на Боко, и на Цецка! Слава им, на нашите грижовни оправячи!

Да живей славната приказна страна МУТРОЛАНДИЯ!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

В интерес на истината, Божеството от Банкя вчера най много унижи Цецка Цачева. Първо каза, че на следващите избори той щял да се кандидатира за президент, или сега Цецка да му пази и топли стола. След това когато обясняваше защо не е издигнал някой от другите кандидати каза следното
"Йорданка Фандъкова ми е по-важна в София, а не на "Дондуков" 2, каза премиерът.
За Томислав Дончев посочи, че е бивш кмет, харесван от хората в център-дясно, "малко намръщен". Но вицепремиерът бил генераторът на идеи в правителството. Смело мога да кажа, че ми е най-лесният човек за работа, разбира от половин дума, дава решения. Затова по-важно за Борисов било той да му остане заместник.
Министър-председателят не искал да се раздели и с кмета на Бургас Димитър Николов, който е направил много за града си и си тежал на мястото."
А излезе, че от Цецка нямал нужда, не му трябвала и за това я слагал да му пази стола.

Пейо Делчев

Ангел Грънчаров каза...

Да, наистина излиза, че Боко издигна Цецка само за това да му пази и да му топли стола в президентството! :-) Тая Цецка най-топлия задник ли има, та й отреди таз рол да му топли президентското кресло, в което он щял бил да благоволи да седне след 5 години?!

Интересно е също, че чувството за достойнство у тая другарка Цачева е така притъпено, че она, горката, изобщо не усети обидата!!!

Персона с толкова отвратителен слугински манталитет, която няма елементарно чувство за достойнство и се оставя да бъде подигравана публично без никаква реакция, не може да бъде държавен глава на България!

Анонимен каза...

Кой ще управлява България, не се решава от Методиев, а от ЦК на БКП, респ. от Политбюро на ЦК на БКП – Монтерей, респ. от кремълските стратези. Анатоли Голицин:

„Горбачов, Елцин, Руцкой и Хазбулатов всички са членове на този елит, който съдържа група, на която в моите меморандуми аз се позовавах като „руските стратези”. Този елит беше отговорен за завръщането на власт на Шеварднадзе и Алиев в Грузия и Азербайджан. Те също така са отговорни за планирането и изпълнението на ленинистката еволюция на политическата система и за начина на нейното функциониране, включително появата и повторната поява на политически „кризи”. Елитът е висшият авторитет, на който в крайна сметка почива позицията на Елцин: той осигурява колективното ръководство, на което той е член и КОЕТО ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО РЕШАВА КОЛКО ДЪЛГО ТОЙ ЩЕ СЛУЖИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ. Елитът трябва да има на свое разположение някакви механизми, чрез които да се постигат такива решения и чрез които контролираните политически събития да се координират. Съществено за успеха на стратегията е този механизъм да е добре скрит от Запада. На мен ми липсват възможности да изследвам как той функционира. Все пак е вероятно той да действа прикрито зад някой публично известен орган. Съветът за национална сигурност би могъл да бъде кандидат за проучване като възможна фасада за един такъв механизъм.”