Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 6 октомври 2016 г.

За "тъй умната" другарка Цецка Цачева ще гласуват само гербаджийски коне с капаци, нагазили в люцерната по партийна линияАндрей Бенев каза: По повод мозъците: вчера гербаджия написа някакъв такъв коментар под критики за външния вид на Цецка: "Е, то и аз искам да е като Жени Калканджиева, но тогава нямаше да е голям мозък като Цачева!!!". Ние по нищо не сме усетили да е голям мозък, но има умни хора, дето забелязват бе!

Иво Инджев написа: ... Първото косвено признание за това се появи днес по смисъл в рамките на изявление на един подчертано ляв социолог (някои дори го наричат “баща на българската социология”). Без да взима отношения по спора Изток-Запад (подчертавам това, за да не му приписвам качество, каквото не е проявил), Петър-Емил Митев призна, че изборът на Цецка Цачева за кандидат президент засилва позициите на Трайчо Трайков, тъй като тя няма с какво да привлече десните избиратели, а бетонира само твърдото ядро на ГЕРБ.

Иначе казано, имаме първото социологическо потвърждение, че ГЕРБ този път няма да може да заблуди десния избирател - освен ако не е гербаджийски кон с капаци, нагазил в люцерната по партийна линия. (виж: Гълъбът Борисов пропусна да задуши “ястребите” Трайков и Събев в реформаторското им гнездо)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: