Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 6 октомври 2016 г.

Б.Борисов е подставено лице без автентична воля, нищо че се възприема като едноличен собственик на България




... Този провал на “бисексуалната” политика на Бойко Борисов, който се опитва да достави удоволствие на всички (и в международната политика), е възможно най-зрелищното потвърждение на поговорката за това, че който седи на два стола, пада по средата. А между дванадесет стола, какъвто е метафорично случаят му, още повече.

Имам обаче една молба: не ме приравнявайте към онези другари и другарки (на Бойко Борисов), които театрално му искат оставката заради номинирането на Кристалина Георгиева. Искам му я отдавна и по съвсем друг повод.

Борисов е лъжепремиер на българите по подобие на лъжецарете в руската история. Той е подставено лице без автентична воля, макар да се възприема като едноличен собственик на България. Други му дърпат конците. Истината за това все по-трудно може да бъде скрита. Отдавна смърди като руска войнишка партенка. Особено след пируетите му на “миротворец” и борец срещу “ястребите” в комично-предателската поза на гълъб, който брани огромната Русия от тях.

Глупостите, които Борисов сътвори с подкрепата си за руската кандидатура Бокова, крачката му след това назад и подскоците му напред с рокадата чрез Кристалина Георгиева са примери за неадекватността на политиката му на казачок, диктуван от зависимости (най-вече от онова, което знаят за него в Русия началниците му). (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Не се възприема, той е наясно кой командва в действителност, а останалото е цирк за наивници.