Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 17 октомври 2016 г.

Оправдавам въпросните "цинично звучащи" думи на г-н Радан Кънев...



Щом толкова спокойният, уравновесен, позитивен, разумен, възпитан и пр. човек като Радан Кънев се е ядосал чак толкова на безочието на Боко Банкянский, то явно това безочие вече е достигнало до съвсем колосални и хипертрофирани размери!

Оправдавам въпросните "цинично звучащи" думи на г-н Радан Кънев, произнесени в дадения контекст - заради които сума ти гнусни подлизурковци на Боко се разпищяха като ощипани моми.

Господа и дами гербовашки моралисти, защо не се възмущавате от поведението на разпищолилия се до крайна степен Боко Борисов, а си позволявате да критикувате един човек, който искрено се е възмутил от неговото безочливо поведение на източен сатрап и на върховен чорбаджия на тази страна и на тази наша държава?!

Не се ли усещате, господа и дами гербовашки подлизурковци-кариеристи, че патосът ви е прекалено пошъл?! Гаден е и опита да противопоставяте Костов на Радан Кънев, драги ми натегачи на Боко Борисов, нямате моралното право да говорите за тия хора...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Ако продължава така, има опасност българският политически дебат да деградира до нивото на американския, който бие всички рекорди по цинизъм, примитивизъм и простащина.